Engineering / konstruktion

En af mine spids kompetencer er konstruktions arbejde og Engineering indenfor produktudvikling. Jeg er god til at løse tekniske problemstillinger, jeg brænder for at løse tekniske problemer. Jeg har både en analytisk og kreativ tilgang til opgaven og søger for at løse problemer på en ny måde. 

Det er på forskellige stadier i et projekt hvor jeg kan tilføje værdi. I mange projekter kan det formindske både udviklings tid og udgifter når jeg udarbejder konstruktions-ideer og konstruktions-koncepter. Jeg er også god til at løse specifikke problemer længere hen i udviklings processen, for eksempel ved at konstruere plastemner.

 

Konstruktion af plastemner

 Jeg arbejder på flere områder, det kan være konstruktion af plastemner, konstruktion af møbler, konstruktion af møbelkomponenter for at nævne nogle eksempler. Jeg har mange års erfaring med konstruktion af møbler, og har indenfor møbler også opbygget meget viden hvad konstruktion af plastemner angår. 

 

 Konstruktion af møbler

Jeg er et kendt navn hvad konstruktion af møbler angår. igennem mange års erfaring har jeg opbygget meget relevant viden. Helt konkret bidrager mit arbejde hurtigere time to marked, færre iterationer med prototyper samt dermed færre udgifter i udviklingsprojekter. Min viden er værdifuld for kunder fordi det giver adgang til genveje i udviklings processer. Samt det sikrer kvalitet når produktet er kommet på markedet. Jeg har en kombineret erfaring både fra at være konsulent, men også fra en møbelvirksomhed. At have været ansat i en førende møbelvirksomhed på Fyn som produktudvikler har givet mig redskaber er er til stor gavn for mine kunder.

 

Eksempler på engineering 

  • Konstruktion af møbler
  • Teknisk problemløsning ved produktudvikling
  • Konstruktions koncepter 
  • Konstruktion af plastemner
  • Konstruktion af emner støbt i alu eller zink
  • idegenerering indenfor tekniske problemstillinger

engineering

{

teknisk problemløsning

Min viden mindsker udviklings tid, antal prototyper, og udviklings budget. Når produktet er på markedet er der færre kvalitets issues.

N

konstruktion af plastemner

konstruktion af plastemner kan ske fra de første konstruktions koncepter hen til de sidste rettelser af 3D filer til værktøjs fremstilling

/

konstruktion af møbler

Kombineret erfaring både fra konsulentvirksomhed og intern fra en møbelvirksomhed.