Produktudvikling

Jeg har over 15 års erfaring med produktudvikling, mit speciale er teknisk problemløsning og assistance. Fordi jeg i tidens løb har bygget stor viden op, kan på kort tid tilføje et projekt stor værdi. Indenfor produktudvikling arbejder jeg med møbler og møbelkomponenter, støbte emner i plast og metal. Geografisk er de fleste af mine kunder bosat i Danmark, men jeg har også kunder i for eksempel Schweiz, London, Japan, Kina og Island. Min internationale baggrund er et plus når jeg arbejder sammen med forskellige kunder, designere og leverandører fra hele verden.

Siden 2017 er jeg tilknyttet Syddansk Universitet som ekstern projektvejleder.

 

 • Udarbejdelse af konstruktionskoncepter 
 • CAD modellering i SolidWorks
 • FEM analyser og beregninger
 • Materialevalg og specifikation
 • Procesvalg
 • Prototyper
 • egen 3D Printer
 • Arbejdstegninger i 2D inkl. tolerancesætning
 • Konstruktionsarbejde 
 • Kommunikation med underleverandører

 

Arbejdsområder

 • Møbler til hjemmebrug, kontraktmarked, laboratorier
 • Møbelkomponenter, Accessories til møbler
 • Sprøjtestøbte plastemner
 • Trykstøbte emner i aluminium og zink
 • Metalkonstruktioner, stel til stole og borde etc.
 • Emner og komponenter i finer og træ
 • Belysning, Lamper
 • Betjeningspaneler

 

Brug for teknisk hjælp indenfor produktudvikling?

N

Kreativitet

Har jeg et teknisk problem så løser jeg det med min kreativitet. Min arkitektuddannelse hjælper mig når jeg arbejder sammen med designere 

P

Produktudvikling

Integreret produktudvikling indenfor møbler og støbte plastemner som hovedfokus

+

Kommunikation

Kommunikation med underleverandører på dansk, tysk, engelsk på forhandlingsniveau.